1. Emak sudah baik separuh. (Masih belum boleh aktif sangat, tetapi sudah hampir okay)

2. Akhirnya setelah menanti dengan penuh sabar selama lebih 2 tahun, saham-saham saya yang saya simpan sekian lama telah naik harga melebihi harga beli! Yay! Saya ingat duit saya dah burn. Setelah melihat kenaikan tersebut, saya terus jual. Tak banyak, sekadar dalam 5-10% sahaja -2 syarikat. Tetapi saya tak mahu duit saya beku macam tu lagi. Jadi sementara harga dah ngam, saya jual sahaja. 🙂

3. Bad news and good news. Bad news, RM 1000 terbang dengan senang-senang dalam tempoh 2 hari untuk membuat scan-scan yang patut dan yang tak patut. Pengalaman pertama buat CT scan dan ultrasound. Good news, saya sihat 100%! ~tuan punya badan pun tak sangka. hehe… 🙂

4. Saya kemungkinan besar akan mula serve my bond secara rasmi mid-May. Means saya akan ada 2 minggu untuk percutian yang dah lama saya deserve. Saya bercadang untuk menggunakan 2 minggu tersebut untuk menulis. 🙂

5. 2 minggu ini minggu yang sungguh busy pada saya. Sangat-sangat sibuk. Hopefully life akan masuk gear normal balik asap.

Itu sahaja update dari saya! 🙂

Sabri